
Ontdek Griekenland en de Dalmatische kust!
- Meerdere vertrekdata in 2025
- 8 dagen / 7 nachten
- Vanaf € 4.189 p.p.
- 15% korting voor boekingen t.e.m. 18/02/25
Troeven
- Unesco Werelderfgoed Middellandse Zee
- Aan boord van de Seabourn Encore
- 15% korting voor boekingen t.e.m. 18/02/25
In ’t kort
Deze 8-daagse Middellandse Zee cruise met Seabourn neemt je mee op een reis door de tijd. Aan boord van het luxeschip Seabourn Encore ontdek je indrukwekkend Unesco Werelderfgoed in Griekenland, zoals Athene, Monemvasia en Olympia. Je bezoekt ook de prachtige Kroatische steden Dubrovnik, Hvar en Rovinj, om vervolgens je luxe cruise te eindigen in het betoverende Venetië.
Beschrijving
Dag 1: Piraeus (Athene), Griekenland
Dag 2: Monemvasia, Griekenland
Dag 3: Katakolon (Olympia), Griekenland
Dag 4: op zee
Dag 5: Dubrovnik, Kroatië
Dag 6: Hvar, Kroatië
Dag 7: Rovinj, Kroatië
Dag 8: Fusina (Venetië), Italië
Prijs
Vanaf € 4.189 p.p.
Vetrekdata:
- 22 juni 2025
- 3 augustus 2025
- 5 oktober 2025
Voor boekingen tot en met 18/02/25 geniet je bovendien tot 15% korting!
Vraag ons gerust naar de voorwaarden.
Je schip: Seabourn Encore
Het verfijnde design van het luxeschip Seabourn Encore is het resultaat van de visie van de gerenommeerde ontwerper Adam Tihany. Met een scherp oog voor de zintuigen van luxegasten, heeft hij een omgeving gecreëerd die ongedwongen elegantie uitstraalt en de gastvrijheid van de rederij weerspiegelt. Aan boord voel je je onmiddellijk welkom in een wereld van verfijnde luxe, waar nuance, licht en rust centraal staan. Er is geen sprake van overdaad, maar van subtiele details die de sfeer bepalen.
Wat Tihany zo meesterlijk in zijn ontwerp heeft verwerkt, is de sensatie van een superjacht. Cruisen met Seabourn draait om de verfijning van het leven aan boord. Een voorbeeld hiervan is de culinaire ervaring. Hoewel kaviaar en sterrenmenu’s onmiskenbaar luxe zijn, draait echte luxe vaak om de kleine, dagelijkse details. Zoals versgebakken brood in de ochtend of een espresso gemaakt van koffiebonen die zojuist, aan boord, werden gebrand. Het is het gevoel dat je een patisserie binnenstapt wanneer je de geur van het dessertbuffet ruikt.